woensdag 23 maart 2011

Lening Geweigerd

Lening Geweigerd wegens hoge lasten

Is je lening geweigerd om dat je maand lasten te hoog zijn, wist je dat je uw maandlasten vaak flink kunt verlagen door uw huidige leningen samen te voegen naar een nieuwe en veel goedkope lening? De rentes van leningen verschillen per bank.Wij vergelijken een aantal online kredietverstrekkers en zo kan je de goedkoopste lening vergelijken en vinden. Vul het aanvraagformulier in voor een vrijblijvende offerte. Als deze naar wens is zorgen zij voor de volledige afwikkeling van uw oude lening of leningen.

Lening Geweigerd waarom?

Geld lenen als je lening is geweigerd is niet altijd zo eenvoudig. Een te hoge maandlast wordt vaak maar al te gauw aanzien als een vorm van wanbetalen en je krijgt dan ook soms ongewild een negatieve beoordeling mee. Dit kon het geval zijn in het verleden, maar het hoeft daarom niet altijd een weerspiegeling te zijn van uw huidige situatie. Omdat het verleden niet altijd een waardemeter mag zijn voor het heden, bestaat er gelukkig toch nog de kans dat u zelfs met een hoge maandlast nog geld gaat kunnen lenen bij erkende krediet instellingen.

Lening Geweigerd, en je staat op de zwarte lijst

Een manier om aan extra krediet te komen of een nieuwe lening af te sluiten is om eens langs te gaan bij een kredietverstrekker dat geen rekening gaat houden met deze hoge lasten. Als financiƫle instelling is er namelijk geen enkele verplichting om een zwarte lijst bij de houden. Als gevolg zijn er heel wat kredietverstrekkers die los staan van de zwarte lijst en hun eigen maatstaven hebben om een persoon al dan niet krediet of een lening te verschaffen, onafhankelijk van het feit of deze persoon nu hoge lasten heeft of niet. Even online zoeken of vergelijken op onze website, levert u zonder twijfel een reeks aan kredietverstrekkers op waar u met uw hoge lasten toch uw broodnodige geld gaat vinden. Belangrijk is wel dat u weet dat ze, omwille van het
verhoogde risico, meestal werken met een hogere rente. Lening geweigerd vergelijk ze nu online.

0 reacties: