donderdag 10 december 2015

Het flitskrediet en snel geld lenen zonder bankafschrift.

Omdat beter isoleren nu eenmaal loont, omdat zonnepanelen een groot deel van de stroom die we nodig hebben kan verzorgen, omdat dubbel glas nu eenmaal energiezuiniger is. Er zijn wel honderden manieren te bedenken hoe mensen hun huis meer energiebesparend kunnen maken. Er is wellicht maar een reden waarom ze het doen: omdat het op termijn goedkoper is. Vele families steken dan ook de kop te samen en denken erover na hoe ze de energierekeningen kunnen naar beneden halen. Spijtig genoeg is het kostenplaatje soms eerder hoog.

Dat moet zeker een van de drijfveren geweest zijn van de snel geld lenen zonder bankafschrift toen ze met hun snel geld lenen zonder bankafschrift op de proppen kwamen. Zo een lening houdt in dat je als priv├ępersoon voor een lening op afbetaling of als woningkrediet (vaste rente op maximaal 20 jaar) tekent die uitsluitend wordt aangegaan voor energiebesparende investeringen. De duur is afhankelijk van het geleende bedrag. Wanneer je zo een flitskrediet afsluit, kun je bij de overheid nog steun aanvragen. Dat betekent dat, wanneer de aanvraag goedgekeurd, op de rentevoet van snel geld lenen zonder bankafschrift nogmaals 1,5 procent interestkorting krijgt. Daarnaast is het mogelijk dat je op de betaalde interesten nog eens 40 procent belastingvermindering geniet. Op die manier heb je bij een maandelijkse interest van 400 euro, recht op een korting van 160 euro.

Wie bij snel geld lenen zonder bankafschrift een flitskrediet afsluit, moet ook even stilstaan bij hun voorwaarden. Zo verlenen ze enkel kredieten voor een bedrag van minimaal 12.500 tot maximaal 15.000 euro per persoon, per woonst en per kalenderjaar. De aflostermijn is beperkt tot 10 jaar. Het geld wordt makkelijk ter beschikking gesteld als je de bestelbon of factuur kunt voorleggen van jouw energiebesparende investeringen. In aanmerking komen investeringen als zonnepanelen plaatsen, isolatiewerken, dubbel glas aankopen, thermische kranen installeren, verwarmingsketel vernieuwen, een warmtepomp aankopen, een zonneboiler installeren enzovoort.

3 reacties:

Unknown zei

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!
Bent u door de huidige situatie in de problemen geraakt of dreigt u in de problemen te raken?
Via deze weg geven wij u de mogelijkheid om een nieuwe weg in te slaan.
Als vermogend persoon voel ik me verplicht mensen die het moeilijk hebben bij te staan en ze een kans te geven. Iedereen verdiend een nieuwe kans en aangezien de overheid het laat afweten, zal het van anderen moeten komen.
Geen enkel bedrag is te gek voor ons en de looptijd bepalen we in onderling overleg.
Geen verrassingen, geen extra kosten, maar gewoon de afgesproken bedragen en verder niks.
Wacht niet langer en reageer op dit bericht. Geef aan welk bedrag u wilt lenen en wij nemen contact met u op om alle mogelijkheden door te nemen. contact met ons op karlcarrey27@gmail.com

Met spoed geld nodig? Wij helpen u verder!

Maria Vargas zei

Heb je een lening nodig om in je bedrijf te investeren

Wij bieden leningen tegen een lage rente
Wij bieden lening van 1500 euro tot 800000 euro

Gelieve commentaar te geven met uw email adres en uw whats app nummer

En contacteer ons met uw naam, land, bedrag en duur

Onze email: bankplcglobalaccess2@gmail.com

Rogers Ken zei

Heeft u een lening nodig? zo ja, gelden nu met uw gegevens
1.Full Naam: 2.Sex: 3.Age: 4.Phone: 5.Fax: 6.Country: 7.Amount nodig:
8.Duration Periode:

contact met ons op Email: rogerskenservices@gmail.com met uw aanvraag.
We kijken uit naar uw snelle reactie.