zondag 7 februari 2016

Ferratum.nl, de mobiele lening voor snel extra geld.


Alles snel betalen? Binnen 24 uur heb je het geld op de rekening. Bij de tweede lening heb je het geld binnen 10 minuten! Ferratum.nl is de snelste en gemakkelijkste manier voor snel geld om onvoorziene uitgaven te kunnen betalen! Via SMS, maar ook via het internet op de mobiele telefoon kun je gemakkelijk je minilening aanvragen. Zo heb je altijd extra geld achter de hand! Hoe werkt het?

Om de acceptatie van uw minilening goed te laten verlopen kun je een kopie-loonstrook en legitimatiebewijs faxen of mailen naar Ferratum.nl en de aanvraag ontvang je een acceptatiebericht via SMS (geaccepteerd/ niet geaccepteerd)

De aanvraag wordt direct in behandeling genomen en de minilening wordt direct overgemaakt binnen 24 uur (soms binnen 2 uur) ontvang je het geld op je rekening. als je deze lening hebt terugbetaald, dan hoef je alleen nog maar een SMS naar 2211 te sturen als je wilt lenen.

Bij de eerste minilening kun je maximaal € 500,- lenen, bij de 2e lening maximaal € 750,- afhankelijk van je inkomen

    Bedrag         Handelingskosten

    € 100, -                € 19,-
    € 300, -                € 57,-
    € 500, -                € 95,-

    looptijd 21 dagen

Waarom een minikrediet bij Ferratum.nl?

Een minilening is een nieuwe vorm van krediet in Nederland. Als je 21 jaar of ouder bent en als je voldoet aan de gestelde voorwaarden, dan kun je een minilening afsluiten. Ook als je een negatieve BKR registratie hebt. Een minilening heeft een looptijd van 21 dagen. Als nieuwe klant kun je maximaal € 500,- lenen. Als je die lening hebt terugbetaald kun je maximaal € 750,- lenen.

Via SMS het krediet aanvragen.

Je kunt als je de 2e keer leent, ook je krediet via SMS aanvragen. SMS naar Ferratum.nl: voorletter, naam, 100/300/500/750, straat, huisnummer, postcode, plaats, rekeningnummer. Je ontvangt een SMS bericht met daarin de beslissing op de aanvraag. Met het indienen van de aanvraag verklaar je dat je voldoet aan de eisen van de kredietvoorwaarden. Voor een correcte afhandeling moet de telefoon wel over voldoende beltegoed beschikken voor het versturen van SMS berichten. Voorbeeld SMS: j jansen 100 stationsstraat 20 1111XX Luchteren 12345786

0 reacties: