donderdag 1 december 2022

1000 euro lenen zonder BKR.


Wil je geld lenen zonder BKR? Dan is dit gewoon mogelijk. Zeker bij kleine bedragen is dit meestal zonder problemen mogelijk. Als het om grote bedragen gaat zal er wel een BKR-toetsing plaatsvinden en is de kans klein dat je daadwerkelijk geld kunt lenen. Het grote voordeel van lenen zonder BKR is dat je niet allemaal papieren hoeft op te sturen en lang hoeft te wachten tot het allemaal gecontroleerd is. 

De BKR controle is ook niet wettelijk verplicht. Als je 1000 euro leent zonder BKR toetsing bespaart dit je een hoop tijd en heb je snel je geld op je rekening. Nog een groot voordeel van geld lenen zonder BKR is dat je problemen in het verleden geen problemen opleveren met de aanvraag van de lening.

De kosten van geld lenen zonder BKR toetsing verschilt per lening. Je moet rekening houden met kosten zoals administratieve kosten bij bijvoorbeeld bij een minilening. Ook moet je gewoon rente betalen als je 1000 euro leent zonder BKR. Vaak zijn de rente hoger dan bij een lening met de zogenaamde BKR toetsing. En dat is vaak een nadeel aan het lenen zonder BKR. Mocht je deze voorwaarden liever omzeilen, dan kun je het best geld lenen bij een bekende.

Wil je dus 1000 euro lenen zonder BKR? Denk er dan wel aan dat de rente vaak hoger is dan met een lening waar wel BKR toetsing plaatsvindt. Dit komt omdat de kredietversterker risico moet nemen om een lening met jou af te sluiten. Houd er ook rekening mee of je wel de lening kunt afbetalen, anders kom je alleen maar onnodig in de financiĆ«le problemen.

Voordelen van lenen zonder BKR:

  • Het bespaart je tijd
  • Je hebt snel geld op je bank
  • Je problemen in het verleden levert geen problemen op met de aanvraag van de lening (als je schulden hebt dan kun je bij een BKR toetsing meestal geen geld lenen als het om grote bedragen gaat)

Nadelen van lenen zonder BKR:

  • Je betaalt meer dan bij een lening met een BKR toetsing
  • Er worden vaak wel veel administratieve kosten berekent
  • Een minilening is maximaal €750 euro

Snel geld lenen binnen 10 minuten op rekening met negatieve een bkr blijft dus altijd lastiger.

0 reacties: