zaterdag 8 augustus 2015

Goedkope kredietkaarten vergelijken

Een kredietkaart aanvragen is in veel gevallen een goede uitkomst, zeker wanneer u snel over geld dient te beschikken dat niet voorhanden is. Bijvoorbeeld bij pech onderweg of in het buitenland.

Er zijn verschillende kredietkaarten te verkrijgen.

Greencard VISA

De VISA Greencard is de eerste en enige kredietkaart waarmee men via de dagelijkse betalingen meehelpt klimaatveranderingen tegen te gaan. Zo ontvangt men bij iedere aankoop met de kredietkaart zogenaamde CO2-Credits. Deze CO2-Credits staan voor de hoeveelheid C02-uitstoot die door uw aankopen worden gecompenseerd. Een partnercard is overigens gratis.

MasterCard Classic

De MasterCard Classic is een uitgebreide en voordelige MasterCard. Uw aankopen zijn gedurende 180 dagen gratis verzekerd met ruime dekking. Geniet daarnaast van online uitgaven inzien en een ruim bestedingslimiet.

ANWB VISA Card

De ANWB VISA Card is een goedkope VISA Card die uitsluitend is aan te vragen door lid te zijn van de ANWB. Voor een klein bedrag per jaar bent u in het bezit van deze VISA. ANWB VISA is handig om achter de hand te houden en voor gebruik op vakantie.

VISA World Card

De VISA World Card is een zeer degelijke VISA Card met goede persoonlijke service. U krijgt hierbij gratis een reisongevallenverzekering en u ontvangt gratis een magazine. Stort geld op deze kredietkaart, verhoog uw bestedingsruimte en ontvang hierover een aantrekkelijke rente. Aankoopverzekering van 180 dagen over uw aankopen.

Hier kan je verschillende kredietkaarten aanvragen en zo de kredietkaart vinden die het best past bij je levensstijl. Je kan ze hier direct aanvragen.

0 reacties: