vrijdag 12 augustus 2016

Goedkoop geld lenen zonder bkr

De goedkoopste leningen krijg je alleen maar door een goede, gedegen voorbereiding. Daar begint alles mee en daar eindigt alles mee. Jij hebt de verantwoordelijkheid over je voorbereiding, want jij bent degene die alles moet gaan checken en opzoeken.

Neem bijvoorbeeld de minilening. Bepaald geen goedkope lening. Een hoge rente en een nog hogere boete als je niet op tijd betaalt. Maar dat betekent niet dat het een slechte lening is. Het betekent dat het een lening is wanneer je niet veel tijd hebt om je voor te bereiden of wanneer je gewoon niet anders kan. Zo´n minilening heeft ook voordelen. Je kunt vandaag geld lenen en het op je rekening hebben als je de juiste stappen volgt.

Een goed doorlopend krediet kan wel weer een goedkope lening zijn. Mits je er goed over hebt nagedacht hebt en een soort aflos plan bij de hand hebt. Het probleem met een doorlopend krediet is namelijk dat het echt niet uit zichzelf zal worden afgelost.

De bank heeft het liefste dat je een doorlopend krediet voor eeuwig hebt, want dan trekken ze ook voor eeuwig rente er van. Jij wilt er dus zo snel mogelijk vanaf, maar als je niet bij jezelf bedenkt hoe je dat exact gaat doen zit je over een paar jaar nog steeds naar die enorme balans te kijken. Denk altijd erbij na dat kleine stapjes ook tellen. Ook al los je maar een paar tientjes af elke maand, elke stap is er eentje. Een lening aflossen doe je geleidelijk aan en als je goed hebt opgelet met het kiezen van een goedkope lening zul je ook sneller en sneller kunnen aflossen naarmate de rentebetalingen dalen.

Om een lening met bkr af te sluiten is het belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent. Het merendeel van de mensen doet het namelijk precies verkeerd. Ze beginnen in het wilde weg aan te vragen, zonder te letten op acceptatiecriteria van de banken waarbij ze het doen. Als ze ergens worden afgewezen gaan ze gewoon naar de volgende. Of ze vragen in 1 keer massaal aan, zodat ze ook massaal weer worden afgewezen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een kleine lening tot 1.000 euro te krijgen zonder bkr toetsing te Tiel. 

Allereerst is het natuurlijk belangrijk dat je het zo makkelijk mogelijk maakt voor de geldverstrekker om jou een lening te verstrekken. Dat betekent dat je alle papieren bij elkaar hebt en dat je vooraf weet wat ze willen hebben en wat ze van jou willen horen. Als dat betekent dat je ze vooraf moet bellen, dan is het maar beter dat je dat doet.

Het tweede deel van de vergelijking is onderpand. Zorg dat de investering voor de bank zo aantrekkelijk mogelijk is. Dat betekent dus dat je bijvoorbeeld je salaris als onderpand stelt, maar dat je bijvoorbeeld ervoor zorgt dat je wat extra werkt of uren maakt in de periode voordat je een Lening aanvraagt. Als je dan loonstrookjes moet overleggen ziet een medewerker dat je regelmatig overwerkt en dat je salaris een hogere lening rechtvaardigt. Denk eraan, de bank is alleen bezig met het zeker stellen van hun investering, dus help ze een handje! Er zijn natuurlijk andere opties als vergelijken van een lening in een lenenwebshop of op lenen winkel.
De Nederlandse banken zijn flink geschrokken na de recente financiƫle crisis en de mensen die direct geld lenen merken het. De aanvragen voor leningen worden nu strenger bekeken en eerlijk is eerlijk, de kans is gewoon kleiner dat je wordt geaccepteerd.

Of dit juist is of niet is natuurlijk een tweede, maar het is wel een feit. Dus hoe zorg je ervoor dat jij wel nog een lening kunt afsluiten in deze moeilijke tijden? Het antwoord is voorbereiding. Voorbereiding is het begin en het einde van vrijwel alle successen die je ziet en dus ook van het krijgen van een lening.

0 reacties: