zaterdag 21 april 2018

Snel geld lenen zonder papierwerk

Geld lenen zonder BKR is bijzonder lastig, laat staan geld lenen zonder toetsing en zonder papierwerk. Na het lezen van deze zin heb je waarschijnlijk niet zoveel hoop meer, maar het hoeft niet noodzakelijk zo negatief te zijn. Het is namelijk zo dat er wel degelijk verschillende mogelijkheden bestaan voor mensen met een BKR codering om snel, eenvoudig en zonder papierwerk geld te lenen. Wij vertellen je er in dit artikel graag alles over.

Wat met een BKR codering? 

Steeds meer mensen in Nederland krijgen te maken met een dossier bij het Bureau Krediet Registratie. Bij een dergelijk dossier hoort ook een zogenaamde BKR codering die aangeeft in welke mate de persoon in kwestie over openstaande schulden beschikt. Hoe ernstiger de schuld, des te hoger ook de codering komt te liggen. Op het eerste zicht zijn er aan een dergelijk dossier geen noemenswaardige nadelen verbonden, maar toch zijn die er wel degelijk. Mensen met een BKR codering kunnen namelijk doorgaans niet meer bij een bank terecht om geld te lenen, in tegendeel. Gelukkig bestaan er nog voldoende alternatieven om ook deze mensen nog aan een krediet te helpen.

Hoe snel weinig geld lenen? 

Weinig geld lenen zonder BKR toetsing hoeft absoluut geen probleem te vormen. Alternatieve kredietverstrekkers staan er tegenwoordig om te springen om de zogenaamde minilening aan potentiële kredietnemers te verstrekken. De reden? Zeer eenvoudig, dergelijke leningen brengen op korte termijn een behoorlijke som geld op. Hoe interessant het namelijk op het eerste zicht kan zijn om weinig en snel geld te lenen zonder papierwerk, in principe wordt alleen de kredietverstrekker er echt beter van. Jij als kredietnemer zal namelijk het geleende bedrag steeds moeten terugbetalen binnen de termijn van 30 dagen en daarnaast kan je ook nog eens rekening gaan houden met een meer dan aanzienlijke intrest die eveneens binnen de maand moet worden betaald. Kan je hier mee leven en ben je gewoon snel op zoek naar een klein geldbedrag zonder dat er daarvoor papierwerk moet worden ingevuld? In dat geval biedt het afsluiten van de minilening je precies datgene wat je zoekt.

Snel veel geld lenen, kan dat? 

Bovenstaande maakt reeds duidelijk dat snel een klein bedrag lenen eigenlijk geen probleem hoeft te vormen, zelfs voor mensen met een BKR codering. Een geheel ander verhaal wordt het echter wanneer je nood hebt aan een groot geldbedrag, bijvoorbeeld voor het uitvoeren van een bepaalde investering. In deze situatie zal je niet kunnen aankloppen bij een alternatieve financiële instelling. Zij zullen immers net als een gewone bank een onderzoek uitvoeren naar je persoonlijke, financiële mogelijkheden. Het mag hierbij dan wel niet gaan om een BKR controle, dat neemt niet weg dat een dergelijk onderzoek eventuele bestaande schulden aan het licht kan brengen. Wil je echt snel een groot bedrag lenen? Heb je dan al eens gedacht aan de mogelijkheden van de onderhandse lening? In dit geval kan je geld lenen bij familie of vrienden en dat zonder dat er daarvoor ook maar eender welke controle wordt uitgevoerd. Snel veel geld lenen is dus inderdaad mogelijk, alleen zal het wel van een particuliere kredietverstrekker moeten komen.

0 reacties: