zaterdag 28 mei 2016

Snel geld lenen zonder papierwerk en bkr

Geld lenen kan tegenwoordig op meer manieren dan vroeger. In opa’ s tijd ging je nog naar de bank en moest je tegen zeer ongunstige voorwaarden geld lenen. Gelukkig is het monopolie van de banken tegenwoordig verleden tijd en kan je snel en voordelig geld lenen via een online kredietverstrekker. Maar hoe werkt dat nu eigenlijk?

Lange en korte leningen
Je kan kiezen voor een korte lening, dit wordt ook wel een minilening genoemd. Een minilening kent een korte looptijd en is daardoor aantrekkelijk voor het opvangen van een al dan niet tijdelijk saldodipje. Een korte lening sluit je eenvoudig online snel geld lenen af bij 1 van de vele aanbieders tegen gunstige en zeer flexibele voorwaarden. Een groot nadeel van de minilening is het feit dat de rente vaak hoog uitvalt: je kan dan ook beter geen minilening afsluiten voor een grotere aanschaf.
Het afsluiten van een lening voor de lange termijn kan echter tegenwoordig ook eenvoudig online. Je kunt dus ook gewoon voor een grotere aanschaf zoals een auto of een nieuwe koelkast. Bij het snel lenen van geld moet je de voorwaarden echter niet uit het oog verliezen.

De voorwaarden van een lening
Het uitgebreid vergelijken van de voorwaarden kan de totale kosten namelijk flink verlagen. Leningen komen in allerlei soorten en maten: waar je bij de ene aanbieder slechts 8 procent voor je lening betaald, betaal je bij een andere aanbieder tot wel 15 procent. Deze verschillen zijn enorm en het is dan ook verstandig om hier op in te spelen door uitgebreid het internet af te speuren naar de verschillende mogelijkheden.

Vergeet ook nooit om de kleine lettertjes te lezen wanneer je snel geld nodig hebt. Sommige aanbieders hebben namelijk gemene clausules toegevoegd waardoor je moet bij betalen wanneer de rente niet op tijd wordt betaald of er zijn allerlei verborgen kosten aan te wijzen.

0 reacties: